Selecteer een pagina

The Eggciting Content Experience

Creëer jouw personal brand in 1 dag

Experience – Merkbeleving. Dat is wat merken doen. Ze creëren een gevoel, een community met mensen die alles wíllen volgen wat ze communiceren.

Jezelf neerzetten als merk is personal branding. Klinkt fancy misschien en is het totaal niet. Het is wie jij bent, waaraan mensen je herkennen en dat ze weten wat ze bij jou kunnen halen.

Een bekend merk ben je niet binnen 1 dag. Er gaat een goede strategie aan vooraf, met passende elementen die jou op het lijf geschreven zijn en dat ga je consistent volhouden. Grote merken maken nog steeds dagelijks reclame, gebruiken consequent hun huisstijl, hun eigen woord- en beeldstijl en bouwen aan hun community. Geen ééndagsvlieg, maar langere adem. Dus het is een zaak van beginnen #actieindetaxi

The Eggciting Content Experience is voor ondernemers en professionals die herkenbaar als zichzelf willen communiceren.

Persoonlijk

The Eggciting Content Experience is voor ondernemers en professionals die herkenbaar als zichzelf willen communiceren.

Stevig merk

Zichtbaar en herkenbaar voor de juiste mensen.

Actie

Zelfverzekerd communiceren, want jij bent jij.

Klanten die voor jou komen

Anyhow, jij wilt graag (potentiële) klanten aantrekken, die jij uitstekend gaat helpen en waar je blij van wordt. En ook wil je je onderscheiden van je concurrenten. Met branding bouw je aan zichtbaarheid, herkenbaarheid en vertrouwen. Want jij bent jij. En pas vanuit vertrouwen en verbinding gaan mensen tot actie over.

Het draait bij personal branding om jezelf online (durven) laten zien, zoals je bent. Je versterkt je sociale contacten door het vertellen van krachtige, persoonlijke verhalen. Door tegelijkertijd jouw kennis met potentiële klanten te delen, win je hun vertrouwen, en bouw je een relatie op, zodat de drempel lager wordt om bij jou te kopen. Heel menselijk eigenlijk, toch?

Wat is jouw personal brand?

Geloof me, die vraag is niet binnen 1 minuut op te lossen. Je gaat onderzoeken, vertellen en samen bedenken we de strategie en kenmerken van jouw personal brand.

Wie ben j-EI? Wat zijn jouw unieke kwaliteiten of welke wil je uitvergroten? Waar hebben jouw potentiële klanten behoefte aan? Wat hoor je vaak terug van klanten? Etc.

Jouw stevige merk

In een livedag gaan we aan de slag met jouw personal brand. We zetten uiteen wat jouw kwaliteiten zijn, geven dat vorm in woord en beelden, en slaan ook de brug naar content, hoe je dit gaat communiceren. Of dat op social media, je website of in een presentatie is. Jij weet na deze livedag hoe je jezelf presenteert, wat jouw merk is en ontvangt volop inspiratie voor jouw boodschap.

Boeken is een eitje

The Eggciting Content Experience is een livedag van 10-16u in Hilversum.

Lunch & lekkers en The Eggciting Content Game zijn inbegrepen.

De investering bedraagt: €895 ex BTW.

Liever even persoonlijk contact? Natuurlijk, mail me even je telefoonnummer en ik bel je.

Laat zien wie jij nu echt bent

Ik ben Annemieke van Waterschoot. Mijn liefde voor content, personal branding en social media komen samen in mijn werk. Ik word oprecht blij van mensen die durven te communiceren zoals ze zijn.

Omdat het je energie geeft in plaats van kost, omdat je mooi bent zoals je bent en jouw waarde zichtbaar mag zijn voor de mensen die jij het beste kunt helpen. Online jezelf zijn levert de tofste en trouwste klanten op. Kies een verhaal en laat jezelf zien zoals je bent. Succes gegarandeerd. Dat gun ik jou!