Selecteer een pagina

The Eggciting Content Game

Altijd inspirerende opvallende teksten die toffe klanten aantrekken.

Weg met uren schrijven voor social media berichten of een auto-repeat gevoel. Trek een inspiratiekaart en schrijf op een persoonlijke manier, die niet valt te kopiëren. Zorg voor herkenbaarheid en je komt snel in gesprek met mensen waar je blij van wordt.

The Eggciting Content Game is een fun game met 100 prikkelende inspiratievragen om direct jouw verhalen boven te halen die je gaat inzetten voor jouw communicatie. Zo creëer je vanzelf toffe mensen om je heen met wie je makkelijk in gesprek komt, ook online. Ze hangen aan je lippen, ze willen méér van JOU. Dat gun je jezelf toch ook?

“De kaarten helpen je op een hele goede manier nadenken over jezelf, je branding, je successen en hoe jij dit weer op een leuke manier vertelt aan de wereld.”

Caspar van der Poel

The Eggciting Content Game is voor ondernemers en professionals.

Zeker geschikt om (jezelf) cadeau te doen.

Altijd inspiratie

Vertel toffe verhalen die mensen echt willen lezen.

Actie

Ga doen en blijf zichtbaar voor jouw klanten op social media.

Stevig merk

Je merkwaarde groeit door content zoals alleen jij die kan maken

What’s your story?

Jouw verhalen zijn uniek, persoonlijk en vallen niet te copy-pasten. Bovendien onthouden we verhalen makkelijker en zijn ze herkenbaar. Je laat zien wie jij echt bent en dat is waar jouw klanten de persoonlijke klik voelen. Pas als ze verbinding voelen, willen ze in actie komen.

Worstel je hier mee?

Over jezelf vertellen vind je vaak lastig, begrijpelijk. Waar begin je en waaraan wil je dat mensen jou herkennen? En hoe zorg je ervoor dat je geen saaie spammer bent door steeds hetzelfde te herhalen? Je wordt er zelf al moe van. Daarom doe je steeds minder op social media en uiteindelijk niets. Content maken kost je nu teveel tijd en het levert je geen euro op. Want waarover moet je het hebben? Gebrek aan inspiratie zorgt dat je uitstelt. En de zichtbaarheid van je concurrenten lonkt, dat wil jij ook!

Zo kan het ook!

Met deze Game is jouw worsteling om te schrijven verleden tijd. Neem een kaart uit het spel en je start direct met een mooi verhaal. Door jouw persoonlijke verhalen te delen pak je de aandacht bij mensen die je wilt aantrekken. Je blijft dichtbij jezelf en vertelt vanuit verschillende thema’s over jouw bedrijf. Zo leren de juiste mensen je beter kennen, gaan ze je actief volgen en willen met je in gesprek. Jouw zichtbare aanwezigheid zorgt voor MEGA herkenbaarheid, meer gesprekken met de leukste klanten en een groeiende omzet.

“Het spel is bijzonder mooi vormgegeven en de kaarten zijn positief en inspirerend. Ik gebruik ze op Facebook maar ook op LinkedIn. Aanrader!”

Patricia Witkamp

Let’s Play

The Eggciting Content Game bestaat uit 100 kaarten, verdeeld in vier verschillende thema’s: Learnings, Success, Mindset en Personal Branding

Door het spelelement van het gooien met een dobbelsteen toe te voegen, blijft het niet bij nadenken, maar ga je ook meteen aan de slag met wat er op de kaart staat: actie in de taxi

Who’s In?

Deze Game is geschikt om alleen te spelen, voor gebruik in groepen en teams of voor individuele coaching. Je kunt de Game toepassen om:

Jouw verhaal helder te krijgen in wat je onderscheidt van de rest

Teksten te schrijven voor websites, nieuwsbrieven, social media etc.

Bepaalde thema’s voor jezelf uit te diepen.

Elkaar binnen een team beter te leren kennen.

The Eggciting Content Game is ontwikkeld voor (team)managers, professionals, webcareteams, zelfstandig ondernemers, trainers, coaches, MKB ondernemers en eigenlijk elke professional die zichzelf goed wil positioneren en een helder verhaal wil overbrengen op social media. Deze Game is ook uitermate geschikt als uniek relatiegeschenk.

Bestellen is een eitje

The Eggciting Content Game is €40 ex btw per stuk.

Verzendkosten per bestelling zijn €4,50. Uiteraard krijg je een BTW factuur en een order- en betalingsbevestiging. Bestellingen vanaf €100 ex BTW worden gratis verzonden. Voor vragen of info over staffelkortingen kun je me mailen

Inhoud doos: 100 kaarten, 1 dobbelsteen en een handleiding met daarin een link van de instructievideo.

Oja, en bij elke bestelling maak ik een Eggciting vreugdedansje!

Combi-deal: The Game + Spelvormen met uitleg van The Game voor 1, 2 of meerdere spelers (+4,95 ex BTW)

Wat anderen zeggen over de Game

Spiegelei Communicatie is zelf het beste voorbeeld van fantastische personal branding en de doorvertaling daarvan. Ik ben ook groot fan van The Eggciting Content Game! Zit echt heel goed in elkaar!

Eva Brouwer

Presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter en presentatietrainer, Pak je Podium.

Met veel plezier gebruik ik the Eggciting Content Game! Het spel is bijzonder mooi vormgegeven en de ‘cards’ met teksten zijn positief en inspirerend. Ik gebruik ze voor mijn posts op FB maar ook LinkedIn. Aanrader!

Patricia Witkamp

Ik heb de Eggciting Content Game gekocht om zelf uitgedaagd te worden om een ander soort berichten te schrijven dan normaal en vanuit een andere invalshoek, maar daarnaast wil ik het ook inzetten voor klanten.

Vandaag heb ik het spel voor de eerste keer ingezet met een klant en zij was razend enthousiast, net zoals ik. Door haar vragen te stellen die op de kaartjes stonden en op die manier het gesprek aan te gaan, kreeg ik voldoende input om berichten voor haar te schrijven. Misschien zelfs wel te veel inspiratie voor het aantal berichten dat ik met haar had afgesproken 😉

Ik raad iedereen aan om dit spel te kopen als je geïnspireerd wilt worden en anderen wilt inspireren. Buiten de gebaande paden kijken en het echt op jouw manier doen. Want jij bent uniek!

Marlou Minten

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik The Eggciting Content Game?

Na bestelling ontvang je deze zsm en uiterlijk binnen 3 werkdagen via PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending binnen Nederland betaal je €4,50 aan verzendkosten.

Kan ik ook vanuit België een Game bestellen?

 Jazeker, stuur me dan even een mail naar info@spiegelei-communicatie.nl 

Ik wil meer Games bestellen, krijg ik staffelkorting?

 Bestellingen vanaf €100 ex BTW worden gratis verzonden. Wil je meer dan 10 stuks bestellen, neem even contact op per mail. Ook voor staffelkortingen vanaf 50 stuks, graag even per mail contact.

Laat zien wie jij nu echt bent

Ik ben Annemieke van Waterschoot. Mijn liefde voor content, personal branding en social media komen samen in deze zelfontwikkelde game. Ik word oprecht blij van mensen die durven te communiceren zoals ze zijn.
Omdat het je energie geeft in plaats van kost, omdat je mooi bent zoals je bent en jouw waarde zichtbaar mag zijn voor de mensen die jij het beste kunt helpen. Online jezelf zijn levert de tofste en trouwste klanten op. Kies een verhaal en laat jezelf zien zoals je bent. Succes gegarandeerd. Dat gun ik jou!