fbpx
Selecteer een pagina

Een Eggciting start op LinkedIn

Voor ondernemers en professionals die LinkedIn willen inzetten als klantenmagneet.

5-daagse: 31 mei – 4 juni 2021

Voor 19,95 euro doe je al mee

Ontdek welke acties op LinkedIn toffe klanten opleveren

Toffe mensen ontdekken jouw profiel, ze lezen wie je bent en begrijpen meteen waarmee jij ze kunt helpen. Ze leren je kennen, van mens tot mens. LinkedIn is een zakelijk platform absoluut – en ook sociaal. Dus laat jezelf vooral zien zoals je bent.

Vind je LinkedIn spannend en wil je toch doen? Meld je aan voor Een Eggciting start op LinkedIn en ik help je. Welkom!

Van 31 mei tot en met 4 juni a.s. ga je als ondernemer en professional LinkedIn ontdekken op een slimme manier, zodat je meteen bouwt aan een waardevol netwerk dat je klanten oplevert.

Dagelijks ontvang je mails met inspiratie, praktische tips voor LinkedIn en gaat zelf aan de slag. En in dagelijkse korte Zoomcalls ben ik je vraagbaak en stok achter de deur. Met slechts 1 actie per dag. Zonder dat je je anders moet voordoen dan je bent, want ook op LinkedIn ben je jezelf. Zelfs als je weinig tijd hebt. Ik ben 5 dagen jouw inspirator, cheerleader én liefdevolle stok achter de deur. Ben je er klaar voor?

Voor 19,95 euro doe je al mee

|

“De 5 daagse heb ik meegedaan en het heeft al geresulteerd in nieuwe contacten en interactie”

Ivonne

Een Eggciting start op LinkedIn is voor ondernemers en professionals die LinkedIn willen inzetten om in gesprek te komen met potentiële klanten.

Wie ben j-EI?

Presenteer jezelf zoals je bent

Actie

Stap uit je comfortzone op social media en blijf zichtbaar bij de juiste mensen

Efficiënt

Pas slimme en tijdbesparende tips direct toe

Voor 19,95 euro doe je al mee

Laat jezelf zien op LinkedIn

Ik ben Annemieke van Waterschoot. Mijn liefde voor content, personal branding en social media komen samen in Eggciting Content. Ik heb de afgelopen 6,5 jaar al honderden ondernemers en organisaties geholpen met hun zichtbaarheid en content op LinkedIn en andere social media. Juist door ze tot actie aan te zetten. Door te laten zien wie ze echt zijn, komen ze in gesprek met de juiste mensen en halen ze toffe opdrachten binnen. Ik word oprecht blij van mensen die durven te communiceren zoals ze zijn.

Laat je inspireren, zet een stap en geniet van het resultaat. Dat gun ik jou!

Alleen voor doeners

Als je LinkedIn nauwelijks gebruikt of je doet maar wat en het levert je nu geen klanten op, ga dan anders doen! Je ontvangt inspiratie en handvatten om op LinkedIn met de juiste mensen in gesprek te komen. Alleen door actie, creëer je verandering.

Haal LinkedIn uit de pauze-stand

Bungelt LinkedIn nu nog onderaan op je to-do lijst, want je houdt jezelf voor dat jouw klanten toch niet op LinkedIn zijn? Kost LinkedIn je teveel tijd? Jammer, want dagelijks zijn daar meer dan bijna 1 miljoen professionals actief. Met succes, want ook zij verspillen liever geen tijd. En dat zijn mensen zoals jij en ik. Op LinkedIn ga je snel een waardevol netwerk om je heen verzamelen waar je toffe klanten, medewerkers of samenwerkingspartners uit haalt.

Meteen in gesprek

Je raakt in gesprek met mensen die jij goed verder kunt helpen, met wie je een klik voelt en die oprecht meer willen van jou. Alleen van jou. Doordat je veel waarde deelt, jezelf openstelt zodat ze weten wie jij bent èn omdat je vindbaar bent. Hierdoor ontstaat vertrouwen. Je bent duidelijk actief op LinkedIn en makkelijk toegankelijk. De deur van je bedrijf staat online wagenwijd open. Laat de klanten maar binnenstromen.
|

“Ik heb de 5-daagse gevolgd bij Annemieke en ik heb zoveel bijgeleerd als startende ondernemer..”

Anja

Voor 19,95 euro doe je al mee

What’s in it for you?

LinkedIn is fun en geeft resultaat

Dagelijks inspiratie, tips en een kleine opdracht die je gaat doen

Dagelijks een korte live uitzending waarin ik meer vertel en waarin je vragen kunt stellen

Jouw stok achter de deur om 5 dagen lang te focussen op LinkedIn

Jezelf online presenteren zoals je ook in het echt bent, levert altijd meer op. Je doet aan verwachtingsmanagement èn het kost jou minder tijd en energie.

Voor 19,95 euro doe je al mee

The Eggciting Content Suprise Week

5 dagen lang focus en actie op LinkedIn
31 mei – 4 juni 2021

€19,95 ex BTW

Waarom niet gratis? If you pay, you pay attention. Ik wil heel graag dat je meteen meedoet, zodat je ziet wat een week al aan resultaat geeft.
Dus nee, niet gratis wel voor een klein bedrag. De waarde is natuurlijk vele malen groter en de fun al helemaal. 5 dagen Eggciting focus op LinkedIn.
Doe je mee?

Voor wie is dit?

Voor doeners die ook echt aan de slag willen op LinkedIn, die houden van verbinding maken en zakelijk willen inzetten. Zowel voor ondernemers als professionals die een waardevol netwerk willen opbouwen waaruit ze klanten halen.

Voor 19,95 euro doe je al mee

Dit zeggen anderen over mij:

”Annemieke is een expert in LinkedIn, dat blijkt wel uit het resultaat na zo’n korte tijd met haar gezeten te hebben. Een fijne persoonlijkheid, zonder nonsense.”

Boy

“Annemieke geeft een praktische, heldere uitleg, goede tips en haar enthousiasme werkt heel aanstekelijk.”

Petra

“ik heb zoveel bijgeleerd als startende ondernemer. Een echte aanrader. Ik ga haar tips zeker toepassen.”

Anja

“Hoewel ik al aardig zichtbaar ben, heb ik alle 5 dagen Annemieke toch gevolgd en heb ik weer heel wat geleerd! Dankjewel Annemieke voor je tips, ze zijn erg waardevol!”

Leni

“Super laagdrempelig en goede adviezen.”

Barbara

“Annemieke heeft een bepaalde energie en manier van werken, waardoor ik ontzettend productief wordt.”

Lilian

”De 5 daagse heb ik meegedaan en het heeft al geresulteerd in nieuwe contacten en interactie.”

Ivonne

” Ze is zo enthousiast dat ze altijd een glimlach op mijn gezicht weet te brengen en haar woorden blijei, aktieindeindetaxi en de kleur geel zijn onlosmakelijk met haar verbonden. Dat is pas branding. Heb zeker weer nieuwe dingen geleerd en blijf zeker volgen you go girl.”

Donna

“Ik heb nog nooit een challenge zo actief meegedaan. Annemieke beveel ik graag aan; is zeer kundig, straalt kracht uit, geeft je inzichten, goede tips en stimuleert je tot Actie. Dankjewel!”

Jolanda

Veelgestelde vragen

Voor wie is Een Eggciting start op LinkedIn geschikt?

Voor ondernemers en professionals die LinkedIn willen inzetten om een waardevol netwerk op te bouwen en goed zichtbaar te zijn, zodat ze in gesprek komen met potentiële klanten .

Ik kan niet dagelijks live meekijken, kan ik de opname terugkijken?

Ja, alle opnames krijg je toegestuurd. Dus geen tijd live, is geen excuus om de actie niet te doen.

Krijg ik ook support deze week?

Je krijgt mijn full focus en support deze week. Elke dag ontvang je een mail met inspiratie en tips plus een kleine opdracht die je die dag gaat doen. Vervolgens ben ik elke dag live in een Zoomcall, waarin jij je vragen kunt stellen en waar je meer over LinkedIn gaat ontdekken. Ik deel altijd heel veel en als je veel vragen stelt, krijg je ook veel antwoorden. Hoe actiever je meedoet, hoe meer je leert en hoe sneller je gaat. En het zal je niet verbazen, ik houd van actieve mensen!

Waarom organiseer je deze week?

Ik zie nog teveel mensen worstelen met LinkedIn of simpelweg niet beginnen. Juist omdat ze niet weten hoe het werkt, ze het spannend vinden of na een paar pogingen gestaakt zijn. Al honderden mensen uit allerlei branches, ondernemers en professionals heb ik op LinkedIn geholpen en in de actie-stand gezet. En dat leer ik jou ook graag. Natuurlijk op een inspirerende manier, zodat jij na 5 dagen zelf verder op LinkedIn wilt.

LinkedIn is een belangrijk en laagdrempelig zakelijk netwerk om veel mensen tegelijkertijd te bereiken. Als je dit op jouw manier gaat inzetten, win je hiermee veel tijd en kom je onder de aandacht van de leukste mensen. Zodra jouw inspanningen resultaat opleveren, zet jij LinkedIn weer op je prioriteitenlijst!

Wanneer is deze week?

Van 31 mei tot en met 4 juni 2021 met dagelijks inzichten, een kleine opdracht voor de actie en een live sessie waaraan je actief kunt deelnemen.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

Als je elke dag 30 minuten vrijmaakt om mee te doen, kun je heel wat acties doen op LinkedIn. Hoe meer actie en aandacht je geeft, hoe sneller je resultaat zult zien. Is dat niet met alles zo?

Is het ook nuttig als ik nog geen LinkedIn account heb aangemaakt?

Zeker, maak wel nu een LinkedIn account aan, dus voordat deze week start en vul alvast de zaken in die je weet. Actie in de taxi.

Eggciting Content en ik

Eggciting Content staat voor verbinding en communiceren vanuit de kern, ofwel jezelf laten zien en verhalen vertellen op een manier die bij je past. Alleen dan trek je de tofste mensen aan! En die gun ik ook jou!